Stenslag - kontakt RudeCenter


Du kører fredeligt ud af vejen og passerer en modkørende bil.
Netop da hører du et skarpt smæld og kan konstatere, at en sten er slynget op mod forruden, hvor den har efterladt sig et lille, men betydningsfyldt stjerneformet krater i ruden. Et såkaldt stenslag.

Har du prøvet denne situation? Mange bilister har.

Det er ærgeligt, ja, men et stenslag kan nemt repareres, hvis det ikke er større end en 2-krone i diamater. Det er vigtigt, at du forsegler stenslaget omgående med et af Rudecentrets forseglingsmærker, så støv og snvs ikke trænger ind i autoglasset. På den måde mindsker du også risikoen for, at en regulær revne udvikler sig - specielt under vinterens frostvejr.

Et stenslag kan ikke desto mindre splintre. Ring derfor til det nærmeste Rudecenter og få en tid - eller kør ind til os med det samme. Så reparerer vi hullet, mens du venter - og efter mindre end en halv time er de rikke længere nogen skår i køreglæden. Du kan finde dit nærmeste RudeCenter her

Hos alle Rudecentre kan du i øvrigt få gratis forseglingsmærker til stenslag. Kom ind næste gang du er i nærheden, så du altid har nogle ved hånden, hvis uheldte skulle ske.